Manger I nogle gode lokaler til firmafest i København?

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om fest, fest, fest. Vi skal tale om de fedeste lokaler til firmafest i København fra Marketenderiet. Det er efter min mening de bedste i Danmark, ihverfald i København. Så hvis I står og skal holde et event snart med firmaet, så bør du virkelig læse med i dag. 

Læs med: lokaler til firmafest i København

Marketenderiet ligger i hjertet af Valby. Tæt på busser og toge på Valby st., og tæt på motorvej, hvis man er i bil. Der er heller ikke langt til midten af København. Disse fede lokaler til firmafest i København har plads til op til 700 mennesker på én gang (!!), og kan derfor benyttes af både store og små virksomheder uden problemer. Det er altså helt lige meget hvad I gerne vil holde, så kan det nærmest altid lade sig at gøre hos Marketenderiet. Marketenderiet holder alle former for fester, om det er forår, sommer, efterår eller vinter. De holder fester hele året rundt. Så om I vil fejre sommerferien med en sommerfest, en julefrokost, et jubilæum eller andet sjovt komplet med lys, musik og bar, så bør I klart kigge på disse lokaler.

Mad hos Marketenderiet

Marketenderiet kan tilmed stå for mad til jeres arrangement. Så hvis I skal holde julefrokost disker de op med gedigen julemad, de kan gøre klar til grill til jeres sommerfest, eller de kan lave morgenmad til et dagsarrangement. Dette kan lade sig at gøre i disse lokaler til firmafest København, fordi de har dygtige kokke ansat. Der er også tjenere, som vil sørge for, at I ingenting mangler til jeres event. Det bliver en super god dag eller aften, når I vælger Marketenderiet. Inde på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i dette blogindlæg, kan I læse om alle de ting, som de byder på. Blandt andet kan I læse om, hvordan lokalerne kan deles op, hvis I ønsker dette. Hvordan I selv kan være med til at skabe den ønskede menu, eller få masser af inspiration til den fra de dygtige kokke. Hvordan der er fede udearealer for dem, som har brug for en pause. Samt alle de ekstra ting, som Marketenderiets lokaler byder på. Det er ikke bare et sted som alle andre, og jeg synes, at I skal opleve det til jeres næste firmaarrangement.

Du kan også læse meget mere om events på bloggen lige her.

 

 

ChristnaW Forfatter