Firmaarrangement i København kan være festligt med Nordic Event Management

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om Nordic Event Management, som er et firma der planlægger sjove firmaarrangementer i København. De har mange års erfaring, og derfor kan du trygt stole på, at de kan gøre et fantastisk job for dig og din næste fest. Læs med og lær mere!

Lad Nordic Event hjælpe dig med dit firmaarrangement i København

Det skal som sagt handle om, at du kan få hjælp til at planlægge dit næste firmaarrangement i København. Nordic Event Management har mange års erfaring med at hjælpe virksomheder med deres events. Det er både store og små virksomheder, og det er både dags- og aftenarrangementer. Det kan være alt lige fra en dag med teambuilding, et jubilæum, en sommerfest eller julefrokost, måske skal I holde et større arrangement med samarbejdspartnere, eller det kan være, at I skal have hjælp til en messe. Nordic Events hjælper jer igang med alle slags events. Det er vigtigt for dem, at de lytter til jeres værdier for arrangementet, og herefter planlægger en dag eller aften, som I sent vil glemme. Det skal være en succes for jeres firma og medarbejdere, for er der noget bedre end et arrangement, som bringer medarbejderne tættere sammen?

Hvad skal I holde af arrangement?

Nordic Event har som sagt mange års erfaring i eventbranchen, og igennem disse år, har de skaffet sig et stort netværk af kontakter og samarbejdspartnere landet over. Det er altså både i og udenfor København. De er også en del af Nordic Solutions, som gør, at de har en række tætte samarbejdspartnere, de kan trække på. Det vil praktisk talt sige, at hvis der er noget, som I som kunde ønsker til jeres firmaarrangement i København, som Nordic Event ikke kan løse, så kan de kontakte en af de mange samarbejdspartnere, for at høre dem ad. For det meste fungerer samarbejdspartnerne også som nogle, der kan give ekstra muligheder. Det kan for eksempel være et eventsted som Marketenderiet, som ligger i Valby i København. De har for eksempel plads til 700 gæster i hyggelige omgivelser. Så dette sted kunne være perfekt til et åbent hus arrangement eller en messe. Og vil I gerne tale med Nordic Events om jeres menu, hvis I skal holde en fest om aftenen, så kan deres søsterselskab, Nordic Catering, varetage opgaven og levere en lækker buffet af den højeste kvalitet til alle spisende gæster.

Læs mere på bloggen her.

ChristnaW Forfatter