Teambuilding: Få masser af inspiration til dit event

Skal du planlægge teambuilding i din virksomhed? Det kan være en stor opgave at løfte selv. Derfor er det godt at have en kreativ og pålidelig samarbejdspartner, som du kan sparre med. Ofte tænker to kreative hjerner nemlig bedre end én, og jeg har fundet det helt rigtige eventbureau til at hjælpe dig!

AWA skaber glade medarbejdere

Arbejdsglæde er en helt fundamental del af en velfungerende virksomhed. Derfor er sociale events og anden ”medarbejderpleje” noget, der jævnligt bør afholdes og vedligeholdes. Sjove oplevelser skaber nemlig glade medarbejdere og et stærkere sammenhold i virksomheden. Hos AWA har de igennem 10 år beskæftiget sig med planlægning af events for virksomheder. Deres mål er simpelt: De vil kort sagt skabe de bedst mulige oplevelser for deltagerne i dit event.

Et rutineret eventbureau

Selvom målsætningen er enkel, kan den godt være udfordrende at arrangere teambuilding i praksis. Der er nemlig mange ting at tage højde for. Det gælder både praktiske foranstaltninger, men også en skarp analytisk evne. Alle virksomheder er jo forskellige, og derfor vil firmaarrangementerne naturligvis også være det. Det er dog intet problem for AWA. De har nemlig arrangeret events med alt fra 10 til 10.000 deltagere. Med andre ord kan de lynhurtigt tune sig ind på din virksomheds behov og ønsker og derefter realisere dem.

Find teambuilding, der passer til jer

Man kan hurtigt fortabe sig i alle de spændende former for teambuilding, der er opstillet på AWAs hjemmeside. De har noget til alle – uanset om man er til fysiske aktiviteter eller en stille og rolig eftermiddag.

Fx kan I:

  • Bygge en Formel 1
  • Tage på byvandring
  • Blive udfordret i Escape Room
  • Løse et mysterium
  • Konkurrere i Gastro Battle

Hvis du er i tvivl om, hvilken aktivitet din virksomhed vil få mest ud af, så kan du altid tage fat i AWA. De vil med glæde guide dig, så I sammen kan beslutte jer for det rette arrangement.

Hvad siger kunderne?

AWA har som bekendt haft en hel del kunder gennem årene, og der er vist ingen fare for at sige, at der er stor tilfredshed blandt dem. AWA roses især for deres planlægningsevne og samarbejde. Uanset om det er kapsejlads, bueskydning eller latterkursus, så er AWA struktureret, målrettet og effektiv. Kort sagt har kunderne fået nogle uforglemmelige oplevelser. Vil du slutte dig til listen af tilfredse kunder? Så læs mere om booking på AWAs hjemmeside!

Nanna Forfatter