Slip for madpakken med en frokostordning i København

Har jeres virksomhed en frokostrdning i København? Det er selvfølgelig hvis den er placeret i eller tæt ved København. En frokostrdning er en god løsning for både virksomhed og ansatte. Hvorfor, kan du læse mere om i indlægget her.

Hvad får dine medarbejdere at spise?

Ved du egentlig hvad dine medarbejdere får at spise i løbet af arbejdsdagen? Der er nok delte meninger om hvor meget at arbejdspladsen skal blande sig i sine ansattes kost og spisevaner. Ikke desto mindre er det essentielt at være opmærksom på at en sund, nærende og varieret kost holder hjernen i gang, og energi niveauet stabilt. Det er netop en af fordelene ved at have en frokostordning i København. På den måde kan virksomheden bestille en lækker buffet med varierede retter af friske råvarer. Det er en god måde at sikre sine medarbejdere en nærende kost på. Når du investerer i dine medarbejdere, investerer du i din virksomhed.

Det fungerer lige som en god cirkel. Virksomheden søger for at medarbejderne får noget ordentligt at spise i løbet af arbejds dagen. –> Medarbejderne er glade fordi de slipper for at tænke på madpakker, og samtidig får et bredt udvalg af muligheder for at stille sulten. –> Arbejdspladsen sikrer sine medarbejdere energi og dermed større effektivitet. –> De ansattes energioverskud giver sig til udtryk i arbejdsglæde, effektivitet og overskud. Pengene til en frokostordning er på den måde godt givet ud. I mange tilfælde er frokostrdning på en arbejdsplads frivilligt for medarbejdere. Oftest betaler de blot et beskedent beløb som trækkes over lønnen.

Her finder du en god frokostordning i København

Selvfølgelig skal det ikke nødvendigvis være en frokostordning i København. Det giver absolut bedst mening at vælge i catering firma i Københavns området, hvis jeres virksomhed er placeret i eller tæt ved København. Nordic Catering i Valby har et godt bud på en sund, varieret og lækker frokostordning. De laver nemlig en buffet med både kolde og lune retter, og udelukkende med friske råvarer. I deres buffet kan du være sikker på altid at finde et par gode klassikere som steg og kartofler, men også sundere alternativer som diverse salater, pasta, fisk og rugbrød.

Der er faktisk noget for enhver smag. Et bedre billede af deres udvalg kan du få ved at klikke ind og på deres hjemmeside. Der har de nemlig menuer liggende for en uge ad gangen. På den måde kan du se hvad dine medarbejdere vil kunne få at spise i ugens løb. Og det bedste af det hele; der er altid et ugentligt stykke kage inkluderet i buffeten.

Appelsinen Forfatter