Hør mere om operation af poser under øjnene her

Hej alle sammen! I dag skal det handle om operation af poser under øjnene herinde på bloggen. Vi skal tale om hvad det er, hvordan sådan en operation foregår og hvor du kan få det foreaget. Læs med og lær mere. 

Svar på alle dine spørgsmål omkring operation af poser under øjnene

Først og fremmest: operation af poser under øjnene er noget man kan have brug for, når muskulaturen omkring øjnene svækkes. Det kan ske mange forskellige steder i kroppen, for eksempel overarme, hage, mave, lår osv. Det er noget, som er afgjort i ens DNA og begynder at vise sig, når man går gennem teenageårene og er i puberteten. Man kan nu få en operation af poser under øjnene, hvor man får fjernet poserne under øjnene, så man ikke er plaget af dette mere. Poserne kan gøre, at man ser utrolig træt ud. Det kan være svært at lægge pæn make-up, hvis man vil det. Det kan også godt være, at man føler, at de generer i ansigtet. Det kan du gøre noget ved hos den klinik, som jeg lige har linket til. De er vildt dygtige, og laver fedtsugninger på mange forskellige mennesker. Alle er jo unikke, og derfor har vi forskellige kroppe. Derfor har vi også allesammen brug for forskellig behandling, og det kan du få her. 

Hvordan foregår denne operation?

Det er ret smart, at du lige har en ven eller anden nær person med til første undersøgelse, så I sammen kan huske, hvad der bliver talt om. Når du møder op til operationen får du noget smertestillende, men det er ikke så voldsomt, at du ikke selv kan køre hjem bagefter. Dog vil jeg anbefale dig, at nogen kører for dig, fordi dette er en operationen så tæt på øjnene. Det kan godt give lidt ubehag, indtil det hele har lagt sig lidt. Du får også smertestillende med hjem, som du kan tage efter behov. Den klinik, som jeg henviser til, har mange års erfaring, og det er også derfor, at jeg sætter fokus på dem overfor jer. Jeg synes det er vigtigt, at man kommer et godt sted, så man også ved, at arbejdet er i orden. Jeg håber, at I har fået mod på dette, hvis I går og er ked af nogle bestemte steder på jeres kroppe. Det er livet for kort til, synes jeg. Du kan se mere til deres priser inde på deres hjemmeside.   

Du kan også læse mere om sundhed her.

ChristnaW Forfatter