Find den rette venue i København hos Marketenderiet

Hvis du leder efter en venue i København til dit kommende arrangement, så er du i den grad kommet til det rette blogindlæg. Det er ingen hemmelighed, at København er fyldt med gode udbud af spillesteder og festlokaler, men få er så fleksible som Marketenderiets lokaler i Valby. Kender du ikke Marketenderiet? Så læs med i blogindlægget, og se, hvorfor de er det oplagte valg af venue i København – uanset dit event.

Derfor er denne venue i København noget særligt

Marketenderiet er centralt placeret kun 15 minutter fra Rådhuspladsen og med nem adgang til motorvejen og offentlig transport. Det er ret heldigt, for Marketenderiet er i den grad et sted, man har lyst til at vende tilbage til. Lokalerne ligger i det rustikke og historiske industriområde kaldet Valby Maskinfabrik. Men Marketenderiet er langt fra den kedelige kantinebygning, som det var engang. Marketenderiet har siden ejerskiftet i 2014 gennemgået en rigtig askepotforvandling og er i dag fuldstændig strømlinet fra gulv til loft. Når det så er sagt, så har stedet alligevel bevaret sin historiske charme, hvilket ikke mindst ses på bygningens yderside.

Fleksibilitet i højsædet

Det er dog ikke kun Marketenderiets centrale placering eller historiske sjæl, der gør stedet til en helt uforglemmelig venue i København. Det er i høj grad også stedets fleksibilitet. Og det mener jeg i ordets mest bogstavelige forstand. Hos Marketenderiet bestemmer du nemlig, hvordan lokalerne skal se ud. Der er hele 700 kvadratmeter at gøre godt med, og det er helt op til dig, om der skal være ét stort, åbent lokale, eller om rummet skal deles op i mindre. Marketenderiet har gennem årene haft mange forskellige opsætninger. Der er mildt sagt rigtig mange muligheder, hvilket du kan se på plantegningerne på Marketenderiets hjemmeside.

Alt dette kan Marketenderiet bruges til

Fordi Marketenderiet er så fleksibelt, kan det bruges til rigtig mange forskellige events. Det gælder både de faglige events såsom konferencer og produktlanceringer, de sociale firmafester og de events, der ligger et sted midt i mellem. Uanset dit arrangement vil Marketenderiet gerne hjælpe med at skabe de perfekte rammer omkring det. De tror nemlig på, at omgivelser gør en forskel – og vi kan vist godt give dem ret i, at der er noget om sagen. Er du interesseret i at høre mere om eller booke Marketenderiets venue i København? Så besøg deres hjemmeside eller kontakt dem over telefon/mail. Så skal I sammen nok få skabt det perfekte event.

Nanna Forfatter