markedsledende miljøvirksomhed og skrothandler

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om en sej skrothandler, som henter skrot i hele landet samt i Sverige. De henter skrot indenfor jern, metal, kabler, og de sørger for, at alting kommer derhen, hvor det bør for at blive brudt ned. Læs med i dag på bloggen for at lære mere. 

Uniscrap en markedsledende miljøvirksomhed og skrothandler

Uniscrap er den ledende skrothandler på området. Uniscrap A/S køber og afhenter jernskrot, metalskrot og kabelskrot i hele Danmark samt i Sverige. De har stort fokus på både miljøet og sikkerheden, når de henter dit skrot. De er ingen, som skal komme til skade – heller ikke miljøet. Derudover tilbyder de en konkurrencedygtig pris på dit jernskrot og andet skrot du måtte have. De har forskellige lokationer rundtom i landet, så hvis du overvejer at blive kunde hos dem, så kan du med fordel tage fat i den afdeling, som er tættest på dig. De har afdelinger i Kolding, Århus, Aalborg og Thisted, så du kan selv finde ud af, hvilken afdeling, som er tættest på dig. Du kan også ringe til dem, og spørge. De kører ud til mange byer, så det er ikke kun de byer, som de har afdelinger i.

Tjek deres hjemmeside for detaljer

Uniscrap A/S godtager langt de fleste former for jernskrot, som der handles med på det danske og svenske markedet. Når du besøger deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne artikel. Derinde kan du se en oversigt over nogle af de typer og kvaliteter af jernskrot, som de opkøber. Det er blandt andet Heavy Metal Scrap, som også er kendt som også kendt som HMS skrotjern, 20’er jern eller klipjern. Kært barn har mange navne. Dette består af gammelt jernskrot med en tykkelse på mindst 3 mm og skal overholde et mål på 1,50 L x 0,50 B x 0,50 H meter. De tager for eksempel også E5 Jernspåner. For at de kan godtage dine jernspåner, skal de være rene og fri for affald. Og det gælder alt – jord, sten, plastikspåner, metal spåner og andet normalt affald. De skal være helt rene. Derudover skal du sørge for, at de ikke indeholder mere end op til 0,8% fugt, da dette også er et problem for en skrothandler. Du kan læse meget mere om alle detaljerne inde på Uniscraps hjemmeside, hvor de har beskrevet alle deres service.

Du kan også læse meget mere på bloggen lige her. Hav en dejlig dag!

ChristnaW Forfatter