Fjernelse af brystimplantat skal ikke gøre ondt eller være en lang proces

Hej alle sammen. Der er mange, som har fået en brystoperation, som de desværre ikke ender med at være glade for. Derfor skal vi i dag tale om Fjernelse af brystimplantat. Jeg er glad for, at I er kommet herinde i dag, for jeg vil lære jer meget mere om det herinde i dag. Jeg håber, at I vil læse med. Læs med herinde i dag.

Fjernelse af brystimplantat: ved du hvad det er?

Ved I hvad Fjernelse af brystimplantat er? Sikkert nok, hvis I har fået en operation. Måske har i implanter i brysterne? Måske er I ikke glade for dem mere?? Det er derfor, at jeg er glad for, at du er kommet herinde i dag. Det skal handle om Fjernelse af brystimplantat. Det er det, som jeg vil fortælle jer mere om i dag. Der er intet værre end at gå og være ked af sit udseende, derfor taler jeg om det her med jer i dag. Det er noget, som jeg kan hjælpe jer med, fordi jeg selv har fået foretaget en Fjernelse af brystimplantat. Det er ret privat, men jeg er klar til at tale om det nu. Det skal altså handle om det her, som hedder Fenol peeling. Hvad er det? Jeg er virkelig blevet glad for at få dette en gang om året. Jeg har fået det to gange nu, og jeg eeeeelsker det. Lad os lige tale lidt om, hvad dette er for noget. Dette sted, som jeg henviser til i dag har selvfølgelig også mange andre gode behandlinger. Det kommer her: Kemisk peeling med fenol har f.eks. vist sig at være en effektiv hudbehandling.

Kunne du tænke dig denne behandling? Så læs med.

Jeg er glad for at kunne hjælpe jer omkring dette med Fjernelse af brystimplantat såvel som andre behandlinger fra denne klinik. De er super gode, og jeg vil varmt anbefale dem. Det er ikke fordi jeg nogensinde kunne finde på, at anbefale jer noget, som jeg ikke selv kan lide. Jeg har som sagt en Fjernelse af brystimplantat i historikken og jeg var hurtigt på benene igen efter denne behandling. Jeg vidste ikke helt, hvad det indebare af eftermén, men de var gode til at tale det hele igennem med mig og guide mig. Det er noget, som jeg kan anbefale, at I kigger nærmere på. Hvis I har lyst til at vide mere, så kan I klikke jer ind på det link, som jeg har sat ind ovenfor.

Læs også meget mere lige her.

Kirsten Rasmussen Forfatter