Boligstyling tips og DIY hacks fra en professionel

Som professionel inden for boligstyling, har jeg en masse erfaring med både indretning og gør-det-selv projekter. Når jeg indretter hjem, forretninger, kontorer, showrooms, kulisser osv, så ender jeg ofte med at lave nogle ting selv. Noget af det kan du også nemt lave. Derfor får du i dag min tips til indretning og DIY projekter.

Boligstyling og DIY når du bor til leje

Hvis du bor i en leje-lejlighed, så kender du måske til problematikken med at være begrænset af at nogle ting skal se ud på en bestemt måde. Det skal det i hvert fald den dag du fraflytter lejligheden. Det gør ofte at mange lejere ikke gør så meget ud af boligstyling som de måske kunne drømme om. Jovist, du kan dekorere med alle de møbler og nips du har lyst til, men hvad med de grimme gulve, det kedelige køkken som ligner alle de andre i blokken eller badeværelset som også har standardrammer?

Det er der heldigvis råd for. Jeg deler mine lejevenlige indretnings hacks med dig, så du med få ting kan ændre looket i din leje lejlighed. Der er selvfølgelig altid den mulighed at tage en snak med viceværten eller ejendoms administratoren. I nogle boligforeninger kan man godt få lov at sætte sit eget præg, så længe det er noget der forbedrer lejlighedens standard. Det er jo dine ressourcer og ikke deres, som bliver brugt på det. Netop af den grund, er nogle selskaber mere åbne over for ændringer.

Dette hack er meget leje-venligt

Boligstyling handler ikke kun om at rykke om på møblerne og tilføje lidt nips hist og her. Det handler i høj grad om at se mulighederne i det der er. Hvordan kan du gøre dit bryggers mere organiseret og hvordan kan du gøre dit køkken mindre standard og mere interessant. Køkkenet er faktisk et rigtig godt rum at tage udgangspunkt i. Når man bor til leje, er man ofte sat med et køkken, hvor man hverken selv kan vælge låger, bordplade, komfur, bagvæg osv.

Det kan godt føles ret begrænsende ’kun’ at kunne tilføje til fine krydderier og nogle pæne viskestykker og karklude. Heldigvis er der meget mere end det du kan gøre. Et af de boligstyling hacks jeg selv bruger allermest, er at skifte grebene på køkkenlågerne ud. Du kan købe så mange fine små greb i H&M Home, på Etsy, Anthropologie og lignende butikker. Du kan nemt skrue de gamle greb af, gemme dem væk til den dag du flytter, og skrue de nye på.

Appelsinen Forfatter